PITON UGRIZAO MUŠKARCA ZA PENIS! Evo kako je ovu bizarnu nesreću prokomentirao Zoran Šprajc

Muškarac je prevezen u bolnicu, gdje mu je pružena pomoć i sad se oporavlja. Zmija od tri metara iskočila je iz školjke i muškarca ugrizla za penis

Da odlazak na WC može nalikovati horor filmu na teži je način naučio 33-ogodišnji Tajlanđanin kad ga je na WC-u napao – piton.

Odmah je prevezen u bolnicu, gdje mu je pružena pomoć i sad se oporavlja. Zmija od tri metara iskočila je iz školjke i muškarca ugrizla za penis. Njegov susjed se uhvatio u koštac sa životinjom i izbacio je iz kuće. Zmija nije mogla proći kroz otvor školjke pa su je morali potpuno razbiti.

“Čim me ugrizao, pozvao sam ženu i ona je javila susjedima. Borio sam se sa zmijom i na kraju je ipak popustila ugriz”, kaže žrtva Attaporn Boonmakchuay.

Dakle, dečki odsad oprezno na WC, prvo pažljivo zaviriti u školjku ma kolika žurba bila, kako vidite – velika zmija začas proguta malu zmiju.
Zoran Šprajc

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari