REFORMIRANO ŠKOLSTVO (I UČENICI!): Gimnazijalci u školu pozvali striptizetu da im pleše u krilu, profesori im to dopustili!

Jarly je na početku svog posjeta počela govoriti o pravilima odnosa između profesora i učenika, no nije dugo prošlo dok se nije počela skidati

Profesori jedne minhenske gimnazije nisu ništa posumnjali kada su učenici te škole angažirali striptizetu nadimka Jarly da im dođe u školu održati predavanje o ravnopravnosti spolova.

Ipak, njihov je plan bio potpuno drukčiji. Maturanti su, naime, unajmili striptizetu za svoju zabavu, a snimka koju vam donosimo prikazuje Jarly kako izvodi vrući ples u krilu jednog od učenika.

Jarly je na početku svog posjeta počela govoriti o pravilima odnosa između profesora i učenika, no nije dugo prošlo dok nije pozvala neke od njih blizu sebe i počela se skidati.

Profesori su odlučili dopustiti striptizeti da dovrši svoj nastup jer su svi njihovi učenici zakonski odrasle osobe.

33-godišnja striptizeta je sada postala hit na Youtubeu te ima svoj kanal na kojem nudi seksualne savjete svima onima koji su zainteresirani.

https://www.youtube.com/watch?v=Q_Sfb-EptM0

Vijesti.hr

Foto: Screenshot (YouTube)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari