POGLEDAJTE VIDEO: Mrak Taritaš pauk “ciljano” dignuo auto dok je bila u TV-studiju!?

‘Rekli su mu da taj mora uzeti’, prepričala je saborska zastupnica Anka Mrak-Taritaš razgovor s djelatnikom pauk-službe

“Javljaju mi iz režije da nekome pauk diže sivi Mercedes iz našeg dvorišta”, rekao je voditelj emisije na Z1 televiziji u utorak oko 14.30 sati.

Saborska zastupnica Anka Mrak-Taritaš, gošća u emisji, na to je skočila i rekla da je to njezin auto. Upitala je voditelja emisije može li izaći te odjurila “spasiti stvar”. Međutim, nije uspjela…

Sborska zastupnica kasnije je prokemontirala cijelu situaciju:

“Prečudno! To je dvorište Z1 televizije i tu su bili parkirani i drugi automobili pa sam kraj njih parkirala i ja. To dakle nije javna površina pa mi nije jasno kako tu može biti nadležan pauk Zagreb-parkinga. Bilo je auta ispred i iza mog vozila, ali eto baš su moj dignuli. Djelatnik pauk-službe priznao mi je da su dobili telefonski poziv da moraju dignuti baš taj auto. Sve mi je bilo jasno… Drugi automobili su bez problema ostali tamo gdje sam ja bila parkirala.” izjavila je Mrak-Taritaš, jedna od žešćih oponentica “svevladajućem” zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari