SVE ZBOG LAJKOVA?

Pogledajte video: U Veneciji skočio s trokatnice u kanal. Gradonačelnik: ‘Zaslužio je potvrdu za glupost’

Foto: Twitter Luigi Brugnaro / Screenshot

‘Pokušavamo ga identificirati, prijaviti njega i njegovog prijatelja koji je napravio glupi video za društvene mreže’, rekao je Brugnaro

Talijanske vlasti tragaju za muškarcem koji je u četvrtak u Veneciji skočio s trokatnice u kanal, javlja CNN. Gradonačelnik Venecije Luigi Brugnaro na svom je Twitteru kazao da će mu dati “potvrdu za glupost” za taj čin koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Brugnaro je objavio i video dodavši da će muškarac i njegov suučesnik, koji je snimio video, biti uhićeni. Na snimci se može vidjeti kako osoba skače s krova zgrade i pada na trbuh.

“Pokušavamo ga identificirati, prijaviti njega i njegovog prijatelja koji je napravio glupi video za društvene mreže”, rekao je Brugnaro.

Također je kazao da je poslao policiju u zgradu kako bi utvrdili na koji je način muškarac mogao ući u privatnu zgradu te kako je uspio doći do krova.

“Riskirao je život u tom skoku, ali je i delikvent. Oni ne razumiju opasnost koju stvaraju u ovom gradu. Što da je ispod prolazio brod? Oni rade te gluposti na društvenim mrežama za lajkove”, zaključio je Brugnaro, piše RTLov Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari