POSEBNO PRIZNANJE

Video | Seagal dobio orden prijateljstva od predsjednika Putina. Imao ga je i pokojni Milan Bandić

Segal je poznat po svojim pro ruskim stavovima, ima rusku putovnicu. učlanio se čovjek i u rusku nacionalističku stranku. A sada je vlasnik ponosnog ordena prijateljstva koje je dobio i pokojni Milan Bandić

Vladimir Putin zadnjih godinu dana nema puno prijatelja, ali zato cijeni ove koje ima. Ruski predsjednik odlikovao je zato danas američkog glumca Stevena Seagala.

Nekadašnja holivudska zvijezda, akcijski glumac i majstor borilačkih vještina, sada je vlasnik Reda prijateljstva. Ruska je vlada službeno objavila da ga je dobio za golem doprinos razvoju međunarodne kulturne i humanitarne suradnje.

Seagal je poznat po svojim proruskim stavovima, ima rusku putovnicu. učlanio se čovjek i u rusku nacionalističku stranku. A sada je vlasnik ponosnog ordena prijateljstva koje je dobio i pokojni Milan Bandić. Evo kako je Segal Putinu nedavno čestitao rođendan.

“Danas je rođendan predsjedniku Putinu. On je jedan od najvećih svjetskih lidera. I jedan od najvećih predsjednika na svijetu. I zato se stvarno nadam i molim da dobiva podršku, ljubav i poštovanje koje treba”, rekao je u videu na svom Instagramu, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari