PRESLATKI VIDEO: Uživajte u trenutku kad je mala polarna medvjedica prvi put osjetila snijeg!

Ne moramo vam ni govoriti koliko je presklatka medvjedica bila oduševljena kada se našla u svom prirodnom okruženju, a kako je izgledao ovaj preslatki – čuvari zoološkog vrta u Torontu su uspjeli zabilježiti na fotografijama i videu

https://www.youtube.com/watch?v=2RX0802UVbA

Vjerojatno ne postoji veća sreća nego kad polarni medvjed osjeti snijeg po prvi put, a zoološki vrt u Torontu je na službenom Facebooku objavio preslatke fotografije tog iskustva jedne tromjesečne polarne medvjedice.

Do tada je medvjedić većinu vremena proveo u zatvorenom prostoru pod budnim okom svoje majke. Sada kada je malo starija, moći će više vremena provoditi vani, ali posjetitelji je još ne mogu vidjeti.

polar1

Iz zoološkog vrta poručuju kako će na vrijeme objavjestiti posjetitelje kada će medvjedica imati svoj premijerni izlazak pred njih.

Ne moramo vam ni govoriti koliko je bila oduševljena kada se našla u svom prirodnom okruženju, a kako je izgledao ovaj preslatki trenutak pogledajte u videu.

Vijesti.hr

polar3

(Foto: Facebook/The Toronto Zoo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari