„REFERENDUM ZA ZAŠTITU SVEĆENIKA-PEDOFILA“ Neki s „Hoda za život“ nasjeli na performans i potpisali zaštitu – pedofila

Ovime se htjelo ismijati nekažnjavanje svećenika pedofila u Hrvatskoj, no čak i oni koji su jučer prisustvovali koloni ‘Hod za život’, nisu to shvatili

Nakon što smo jučer pisali o građanskoj akciji prikupljanja potpisa za inicijativu “Zaštitimo svećenike od progona za pedofiliju”, mnogi nisu nastavili čitati nakon toga jer bi onda shvatili da se radi o performansu kontroverznog hrvatskog umjetnika, Siniše Labrovića. Rok unutar kojeg će se sakupljati potpisi birača koji traže raspisivanje referenduma bit će od 13. do 27. svibnja 2018.

Tako je na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava postavljeno referendumsko pitanje: “Jeste li za to da se Ustavom Republike Hrvatske zabrani kazneni progon svećenika, biskupa i nadbiskupa Katoličke crkve u Hrvatskoj, kao i vjeroučitelja zbog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta?”

Ovime se htjelo ismijati nekažnjavanje svećenika pedofila u Hrvatskoj, no i oni koji su jučer prisustvovali koloni “Hod za život”, nisu to shvatili. Tako je fotografirana jedna djevojka koja je, nakon ili tijekom Hoda za život, svratila do štanda i potpisala peticiju za zaštitu pedofila u crkvenim redovima.

IZVOR: (Facebook / Marko Grahovac)

“Malena u plavom. Javi se, dušo. Postala si zvijezda. Ponos Hrvacke”, napisao je autor uz fotografiju.

Vijesti.hr

Foto: Luka Stanzl (Pixsell)/Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari