Riječanin usred Beograda snimio Japanca u hrvatskom dresu pa objavom ostvario hit!

Foto: Diesel (Twitter)

Fotografija snimljena jučer vrlo brzo proširila se društvenim mrežama i izazvala niz komentara

“Usred Beograda, na Kalemegdanu naletim na japanskog turista u poznatom dresu! Ne vjerujem! Spremno je pozirao a ne zna da je promašio ceo futbal!” napisao je uz fotografiju objavljenu na svom profilu korisnik društvene mreže Twitter po imenu Diesel (diesel_RI) koji je kao mjesto svog prebivališta na toj društvenoj mreži naveo Rijeku.

Fotografija snimljena jučer strelovitom brzinom proširila se društvenim mrežama i izazvala niz komentara korisnika, ali i postala vijest na portalima inspirirajući (srbijanske) novinare i na „dublje“ sociološke komentare viđenoga.

Fotografija anonimnog japanskog turista kako u centru Beograda, na poznatoj tvrđavi Kalemegdan, pozira u hrvatskom dresu postala je viralna ne samo u Srbiji nego i u cijeloj regiji, a neki od komentara su urnebesni.

“Ajoj, jesi li mu objasnio da bi mogao imati poteškoća?”, “Nitko ga ne smije tući!”, “Ja se ne bih hvalio s time”, “Možda, jadan, misli da je Zvezdin dres”, “Čovjek je popravio raspoloženje svakom prolazniku danas u Beogradu”, “Tvrdim da mu se ništa ružno i neugodno neće desiti”, “Spojit će Japanac ono što ne može i ne želi Amerikanac, a ni cijela Europa”, “Ma nema frke… Frka bi bila da je obukao dres Švicarske!” nei su od komentara na Japanca u hrvatskom dresu viđenih na društvenim mrežama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari