PROTIV SU 'RUSOFOBIJE'

Ruske influencerice uvrijeđene odlukom Chanela škarama režu torbe vrijedne 40.000 kuna

Televizijske voditeljice, manekenke, Dj-ice, sve odreda ustale su protiv, kako kažu, rusofobije

Ruske influencerice u znak prosvjeda na Instagramu škarama režu torbice vrijedne 40.000 kuna. Dakle Chanel se odlučio za hrabar politički potez. Više neće prodavati odjeću, parfeme i drugu luksuznu robu ruskim kupcima u Parizu ili Dubaiju ili bilo gdje, ako tu robu planiraju odnijeti u Rusiju. Svakom kupcu sada provjeravaju prebivalište i kontroliraju ih. A cure su se uvrijedile.

Ako Chanel ne poštuje nas, ne poštujemo ni mi njih, poručuje ruski model Viktorija Bonja, koja je svoju torbicu razrezala industrijskim škarama.

Televizijske voditeljice, manekenke, Dj-ice, sve odreda ustale su protiv, kako kažu, rusofobije. Među milijunima njihovih pratitelja sigurno ima i onih koji ih podržavaju, ali teško je shvatiti da ijedno ljudsko biće u trenutku brutalnog pokolja civila misli da su luksuzne torbice bitne u bilo kojem smislu. 

“Ja sam protiv rusofobije, pa sam tako i protiv brendova koji potiču mržnju prema Rusiji”, govori jedna. “Ako će Chanel raditi razliku među zemljama, meni ne treba takav Chanel”, zaključila je druga, donose RTL Vijesti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views