MANJE JE VIŠE

Stan od 11 m2 izazvao burnu raspravu: ‘Se***, kuhaš i gledaš telku u isto vrijeme, vrijedi tih para’

Foto: Njuškalo.hr

Stan ima jednu sobicu u koju je smješteno apsolutno sve. Kauč s madracem za spavanje, štednjak, napa, pećnica, perilica rublja, mini hladnjak, ormari

Oglasi na društvenim mrežama, bilo za stan, auto ili nešto treće u Hrvatskoj su često vrlo neobični. Uvijek ima nekoliko onih s “ludim” i visokim cijenama, a za što se ne dobije takva kvaliteta, prenosi RTL.

Tako je na Njuškalu objavljen oglas za garsonijeru u centru Zagreba, točnije u Laginjinoj ulici za koju cijena mjesečnog najma iznosi 280 eura ili 2108 kuna. Međutim riječ je o stanu od samo 11 kvadrata.

Foto: Njuškalo.hr

Kako se i može vidjeti na fotografijama, stan ima jednu sobicu u koju je smješteno apsolutno sve. Kauč s madracem za spavanje, štednjak, napa, pećnica, perilica rublja, mini hladnjak, ormari.

Kada vidite kupaonicu sve će vam biti jasno jer izgleda kao da su i tuš i wc školjka odmah jedno do drugog bez ikakvog razmaka.

Sada se o stanu i njegovom najmodavcu raspravlja i na Redditu.

“Se***, kuhaš i gledaš telku u isto vrijeme, vrijedi tih para”, jedan je od komentara.

“Opereš sebe i WC školjku u isto vrijeme. 2 u 1”, komentirao je drugi korisnik.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari