SAPUNICA SE NASTAVLJA: Otkrivena prepiska poruka između Anite Dražić i bivše djevojke Darija Torbića

Malo pomalo i rasplest će se klupko zapleteno oko afere Lovren. Anita Lovren ovih je dana navodno u Zagrebu zbog iskaza koji je morala dati policiji, i to u vezi druge Anite, Dražić, i njezinih ucjena

Je li gospođa Lovren doista platila Dražićki, 100 tisuća kuna za šutnju o njezinoj aferi s Dariom Torbićem?

Od izbijanja cijele afere nije rekla ni riječ. Barem ne za medije. Ali prema pisanju kolega iz Jutarnjeg lista, Anita Lovren je jučer pričala na policiji. Na ispitivanju je, navodno, bila u svojstvu svjedoka u slučaju Torbić- Dražić. Isti dnevni list donosi i fotografiju prepiske između Anite Dražić i Marike Kiprijanovski, bivše djevojke Darija Torbića – nekadašnjeg ljubavnika Anite Lovren.

Piše se kako je riječ o o novim SMS-ovima Anite Dražić iako je ovo prva prepiska s njenim imenom koja je izišla u javnost.

Gotovo proročanski piše Anita Dražić. Ili, rekli bi neki drugi, ove poruke, ukoliko su autentične, ukazuje na njezin predumišljaj da Anitu Lovren zastraši i od nje izvuče novac.

Pravda će, nadamo se, biti zadovoljena. Samo što je i iskusnim policijskim istražiteljima teško povezati sve konce jer svaki svjedok nešto izostavi. A izmijenilo ih se priličan broj. Jedna od ključnih osoba u raspetljavanju slučaja je, navodno, i kuma Anite Lovren, bivša rukometašica Sandra Bošnjak koja je znala za izvanbračnu aferu svoje najbolje prijateljice i koja je, priča se, bila svjedokom da je Dario Torbić Aniti Lovren vratio sve dragocjenosti iz njihova unajmljenog stana. Navodno je njihova vrijednost bila preko 200 000 eura!

Ljubavna krimi-sapunica očito se nastavlja. A kad se, a policajci na tome intenzivno rade, napokon završi, puno će njenih aktera mirnije spavati. Anita Lovren svojom je iskrenom pričom mogla ubrzati rješavanje cijelog procesa. Nadamo se da je upravo to i napravila.

O kakvim se porukama radi, doznajte u videu.

Ružica Đukić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja