PUŽ PRIJEĐE 4 METRA NA SAT

ŠEST METARA NA SAT! Pismo iz Vodica u Šibenik stiglo nakon 66 dana

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Matematički gledano, pismo je dnevno proputovalo 151 metar ili 6 metara na sat

U posljednje vrijeme sve su češće vijesti o kašnjenju pošte, a najnoviji slučaj dolazi iz Vodica i Šibenika.

Radijski voditelj šibenskog Radio Ritma, Antonio Lučić otkrio je da je jedno pismo, koje mu je poslano u prosincu, dobio tek u veljači. To ne bi bilo toliko neobično da pismo nije poslano iz Vodica u Šibenik, koji su međusobno udaljeni svega 10 kilometara.

“Slušateljica mi je poslala zbirku pjesama… Ni ja ne mogu virovat, ali na pečatu lipo stoji da je da je poslana 15.12. 2023. godine, a stigla jučer 19. 2. 2024. godine. Računi inače dođu tek iza opomena koje dođu prije. Čak i u ratu pošta je funkcionirala točno u dan. Možda i nije do novih poštara, prije je cili sistem usporen il ko zna kako funkcionira. Nedostatak radnika ne smi bit izgovor. Mogu tek mislit šta je sa onim važnim pošiljkama, poziv na sud, nekakvi drugi obvezujući papiri i sl. Očito je da sistem došao do točke kada valja učinit promjene i to one temeljne”, kazao je Antonio za Morski HR.

Matematički gledano, pismo je dnevno proputovalo 151 metar ili 6 metara na sat. Puž, za usporedbu, prijeđe oko 4 metra na sat, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari