ŠKURINJE Objava izazvala pomutnju: Je li ova dama iz luksuznog auta upravo u park-šumu izbacila svoje smeće?

Foto: Facebook/Volim grad koji teče

Jedna objava na najvećoj društvenoj mreži postavljena prije par sati u grupi Volim grad koji teče  izazvala je neviđenu buru i brojne komentare

Središnje je pitanje: je li dama na fotografiji, izašla iz luksuznog automobila, iz velikoga Audija upravo izbacila dvije vrećice smeća ravno u park-šumu?!

Kako u svojoj objavi u Facebook grupi “Volim grad koji teče” piše jedan stanovnik Škurinja:

“Škurinjskih žrtava, Rijeka, Novo naselje Škurinje, na parkingu vadi dvije vreće smeća (malo se osvrne prije toga) iz bunkera Audija i prebaci preko ograde, skockana ljepotica gradu kojega ne doživljava kao svoga. Inače kante od smeća samo preko puta mjesta nedjela, a i malo niže, nikakav problem?!”.

Članovi rečene grupe, malo je reći, šokirani su objavom i priloženom fotografijom, redom sipajući ogorčene i negativne komentare naspram “nesavjesne” žene za koju komentatori nemaju lijepih riječi.

U zraku ipak ostaje pitanje – je li uopće moguće da netko napravi tako nešto, i ima li ova cijela situacija možda i neko drugo, razumnije objašnjenje?

Možda bi tu neizvjesnost mogla razbiti sama žena fotografirana kraj vozila sa smećem u pozadini.

Da nam se javi i objasni situaciju, možda bi vratila povjerenje u savjesnost i ljubav građana prema “gradu koji teče”!?

Foto: Facebook/Volim grad koji teče

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari