ŠALJIVI VIDEO

Stotine tisuća lajkova! Riječki Tiktoker u 20 sekundi objasnio što je, po njemu, glavni problem s uvođenjem eura

Screenshot Tik tok

Mladom Riječaninu koji na TikToku objavljuje pod nadimkom Gospodski najveći problem, čini se, predstavlja manji broj apoena s kojima ćemo raspolagati u novčanicima. S druge strane, ‘otežat’ ćemo zbog kovanica koje će ponovno itekako dobiti na vrijednosti

Mladi Riječanin koji na TikToku pod nadimkom Gospodski već nekoliko godina objavljuje kratke šaljive video sadržaje prije mjesec dana objavio je video s temom uvođenja eura umjesto kune kao službenog sredstva plaćanja u Hrvatskoj.

Po njemu, najveći problem, čini se, predstavlja manji broj apoena s kojima ćemo raspolagati u novčanicima pa – valjda – više nećemo imati osjećaj da raspolažemo s ‘hrpicom’ novca odnosno apoena koji su tvorili svotu od 100 eura.

Pogledajte kako je to Gospodski obrazložio u svom videu:

@gospodski

#euri #kune #pare #for #foryou #foryoupage

♬ original sound – Gospodski

Video je mjesec dana od objavljivanja dosegao impresivan broj lajkova, a najpopularniji je, očekivano, u Hrvatskoj ali i u Sloveniji koja je prošla iskustvo zamjene njihova tolara u eure pa su se mnogi Slovenci javili u komentarima videa sa svojim viđenjem situacije koju su već doživjeli u njihovoj zemlji.

Što bi savjetovali Riječaninu Gospodskom? Tri, četiri, pet ili jedna novčanica – bitno je da ih imaš u džepu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari