SVAKA MU ČAST: Na bankomatu pronašao veću količinu novca, preko Facebooka traži vlasnika!

Onaj čiji novci zaista jesu, znat će o čemu se radi kao pročita njegov oglas, a postoji i snimka nadzorne kamere na bankomatu tako da Lokner upozorava da se prevaranti ne javljaju

U poplavi ‘crnih’ vijesti o krađama, provalama, razbojništvima i prijevarama uvijek nas ugodno iznenadi poneka o dobrim djelima, a ono što je napravio Karlovčanin Josip Lokner gotovo da je i za rubriku ‘vjerovali ili ne’.

On je, naime, na Facebook stranici oglasio da je na bankomatu u Karlovcu pronašao novac, i to veću količinu. Kako je napisao, netko je vjerojatno zaboravio novce jer nije našao karticu ili izvod – ispis. Sačekao je, piše neko vrijeme, da se odmah ne javljaju oni koji bi na prijevaru dobili taj novac ali kaže ‘da je ne sigurnom’ i sad traži pravog vlasnika, javlja KAportal.

bankomat2
(Foto: Facebook)

“Ne bih volio da netko radi za 2.500 kuna i ima dvoje, troje djece i ovako ostane bez svojih krvavo zarađenih novaca a da djeca ostanu gladna ili bez drva pred zimu”, piše ovaj poštenjačina.

Onaj čiji novci zaista jesu, znat će o čemu se radi kao pročita njegov oglas, a postoji i snimka nadzorne kamere na bankomatu tako da Lokner upozorava da se prevaranti ne javljaju!

Vijesti.hr
Foto: KAportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari