BIZARAN SLUČAJ

Svinja ubila mesara dok ju je pokušao zaklati. Preminuo je u bolnici od ozljeda

Photo: Sime Zelic/PIXSELL

‘Ministarstvo rada je ožalošćeno smrću te osobe i izražava najdublju sućut njegovoj obitelji’

Mesar u Hong Kongu umro je dok je pokušavao usmrtiti svinju, rekla je tamošnja policija, prenosi CNN.

Svinja je 61-godišnjeg mesara u jednoj klaonici srušila na pod, a pritom se sam ozlijedio nožem za meso. Zadobio je ozljedu od 15 centimetara, a kako je rekao kolega koji ga je pronašao, ozljedu je zadobio u predjelu nogu. Mesar je od posljedica ranjavanja preminuo u bolnici.

Prema prvim informacijama, mesar je svinju upucao električnim pištoljem koji ju je trebao onesvijestiti, no ona se iznenada probudila, srušila mesara te mu naposljetku zadala smrtonosnu ozljedu.

Istraga u tijeku

Istraga je u tijeku, a o slučaju se oglasio i gradski Odjel za rad.

“Odjel za rad je ožalošćeno smrću te osobe i izražava najdublju sućut njegovoj obitelji”, stoji u priopćenju. “U najkraćem mogućem roku završit ćemo istragu kako bismo utvrdili uzrok nesreće, utvrdili odgovornost nositelja dužnosti i preporučili mjere poboljšanja. Poduzet ćemo radnje u skladu sa zakonom ako dođe do bilo kakvog kršenja zakona o sigurnosti na radu”, rekao je glasnogovornik odjela, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari