NAŠAO SE U ZANIMLJIVOJ SITUACIJI

Taksist na stražnjem sjedalu našao ogromnu svotu novaca; Napravio stotine kilometara kako bi vratio koverte s novcem

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Za svoj povratak nagrađen je sa sto kuna

Vozač jednog taksi prijevoza u Hrvatskoj nedavno se našao u ne jednoj, već dvije zanimljive situacije. Naime, zbog prometne nesreće koju je doživila jedna stranka, Karlovčanin Nikica Rukavina, inače taksist, muškarca je vozio od Karlovca do Dubrovnika. Muškarac je naime na karlovačkom području sudjelovao u prometnoj nesreći.

Došavši do Dubrovnika, krenuo se vraćati u Karlovac, javlja KAportal, no tada zaprima poziv od službe koja ga vraća natrag za Dubrovnik. Ispostavilo se naime da je stranka nešto ostavila na stražnjem sjedalu. To nešto bila je veća svota novca.

Nikica se oko Splita okreće natrag i vozi za Dubrovnik. Kaže da su na sjedalu ostavljene tri kuverte s novčanicama, možda oko sto tisuća kuna. Kasnije se pokazalo da je Nikica skoro pogodio iznos jer bila je riječ o 90.000 kuna.

Za svoj povratak i za povratak novca, nagrađen je sa sto kuna. Vlasnik taksi obrta, Ivica Ika Ribičić, kaže da ljudi uvijek ostavljaju svašta, prenosi RTL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari