ISKLJUČIO MOBITEL

U Omišlju prijavljen nestanak muškarca: ‘Cijeli bus je čekao da se pojavi…’. A onda je uslijedio – šok!

Fotografija je ilustrativnog karaktera - osobe na fotografiji nisu nikako povezane s događajem opisanim u tekstu. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Tomislav se nakon jednog izleta u Omišlju na otoku Krku nije u dogovoreno vrijeme pojavio kod autobusa pa je njegov nestanak prijavljen policiji

Tomislav Topalović (43) iz Bjelovara u ponedjeljak se našao u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba jer mu se u nedjelju, 16. srpnja, na otoku Krku izgubio svaki trag.

Tomislav se, naime, nakon jednog izleta u Omišlju na otoku Krku nije u dogovoreno vrijeme pojavio kod autobusa pa je njegov nestanak prijavljen policiji.

Srećom, pronađen je živ i zdrav.

“Zaprimili smo informaciju kako je gospodin Topalović pronađen”, potvrdili su iz bjelovarske policije za bjelovar.live..

Međutim, što se dogodilo?

Bilo mu je lijepo pa se ‘isključio’

“Dogovor je bio da se nađemo kod autobusa u 19 sati. Cijeli autobus, dakle 49 osoba, je čekalo da se pojavi sve do 19.15 sati, a onda smo krenuli za Bjelovar. Vozač autobusa, bilo koji kada se radi o takvim izletima, nekoliko puta naglasi da se čeka 15 minuta i da se kreće bez pitanja”, pojasnila je Ljiljana Ivanić, sindikalna povjerenica iz bjelovarskog Komunalca. Tomislavov nestanak prijavila je odmah sljedećeg dana.

Međutim, Tomislav se nije izgubio ili negdje zaglavio.

Kako bjelovar.live neslužbeno doznaje od jednog člana njegove obitelji, na Krku mu je naprosto bilo lijepo pa je odlučio ostati i zato se nije pojavio pred autobusom u dogovoreno vrijeme.

“U nekoliko navrata smo ga pokušali dobiti na mobitel. Odgovora nije bilo. Nakon nekoliko poziv mobilna stanica je bila isključena. Zatim je vozač autobusa pokrenuo motor i krenuli smo put Bjelovara”, ispričala je jedna od putnica autobusa na kojem se trebao naći i Tomislav.

Mobitel i dalje isključen

Novinari su Tomislava pokušali kontaktirati mobitelom, ali već je dva dana isključen.

Kako doznaju, Tomislav je trenutno na godišnjem odmoru. Zbilja. Službeno su to potvrdili i u bjelovarskom Komulalcu, tvrtki u kojoj već godinama savjesno i marljivo radi, tako da ga gotovo cijeli grad poznaje kao čistača ulica na kojima pošteno zarađuje svoj kruh, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari