IZAZVAO LAVINU KOMENTARA

Tony Cetinski o katastrofalnoj oluji: ‘Majka priroda ili otac HAARP? Pitam za frenda’

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

‘Je li itko dobio obavijest na SMS da nas ovo čeka?’, upitao je Tony na početku objave u kojoj je podijelio par fotografija današnje katastrofe

Nakon strašne oluje koja je poharala glavni grad Hrvatske, na društvenim mrežama javnosti se obratio i glazbenik Tony Cetinski (54).

“Je li itko dobio obavijest na SMS da nas ovo čeka?”, upitao je pjevač na početku objave u kojoj je podijelio par fotografija današnje katastrofe.

“Majka priroda ili otac HAARP? Pitam za frenda”, naveo je dalje.

Zbunjenom Toniju obožavatelji su odgovorili na upite i podijelili svoje mišljenje.

“Ne, rekli su da je bilo narančasto upozorenje i da za to ne šalju SMS, no eto kaos nastao i čeka nas novi”, odgovorili su neki, a drugi poručili da u HAARP ne treba vjerovati.

Uz to, Toni je objavio i fotografiju na kojoj se vidi naslov članka iz 2014. godine u kojem je intervjuiran Zoran Vakula koji je tada izjavio kako je moguće da pomoću HAARP-a mijenjaju vremenske uvjete.

Radi se o sustavu kontrole vremena koji mnogi teoretičari krive za sve češće vremenske katastrofe.

Prestrašeni fanovi opisali su u kakvim su se oni situacijama našli kada je Zagreb pogodilo strašno nevrijeme te su objasnili kako su to prilike na koje čovjek nikada nije pripremljen.

“Ovo ne želim ni najvećem neprijatelju; Ni ne treba mi SMS, sve je odnijelo, krovove, počupalo stabla, ovo je strašno”, pisali su u komentarima, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari