URNEBESAN VIDEO Otkriveno tko stoji iza snimke koja je nasmijala cijelu regiju

‘Video je i namijenjen isključivo kako bi nasmijao publiku, a ne u neke druge svrhe kako su to pojedinci shvatili’

Snimka Suada koji se uči skijati na Bjelašnici od jučer je veliki hit u cijeloj regiji. Snimku Suada objavili su svi mediji. (OVDJE)

Klix.ba pronašao je dvojac koji stoji iza nastanka ovog zabavnog klipa. Dino Ramčilović i Suad Tabaković, autori su ovog internetskog hita i kažu da je video nastao isključivo iz dobre šale za Instagram publiku.

“Video je i namijenjen isključivo kako bi nasmijao publiku, a ne u neke druge svrhe kako su to pojedinci shvatili. Dino, Suad i medo su odlučili snimiti klip i nisu se baš nadali da će postati viralan već nakon par sati od objave. Većina domaćih i regionalnih portala je preuzela video s mog Instagram profila koji je nastao na Bjelašnici, a ovu priliku ću iskoristiti da pozovem direktora ZOI-ja da nas ugosti. Mi ćemo povesti i medu ako treba”, kroz smijeh je rekao Ramčilović, autor snimke i famozni instruktor skijanja.

“Dino i ja smo dugogodišnji prijatelji i već dugo se bavimo planinarenjem, ribolovom, lovom, polumaratonci smo, a volimo se ponekad zaputiti i na planine kako bismo skijali ili sanjkali. Prije nekoliko dana došli smo na ideju da snimimo jedan ovakav klip u kojem ću odglumiti početnika u skijanju, dok će mi Dino biti učitelj. Vjerovali ili ne, sam tekst i govor tijela na snimku su apsolutno spontani, klip je snimljen iz prvog puta, a najmanje deset puta smo ga pregledali kako bismo se dobro ismijali i tek onda ga objavili na Instagramu”, kazao je.

Vijesti.hr
Screenshot/Youtube

VIDEO DANA: