(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Nepromišljenost ga odvela u smrt: pokušao izbjeći plaćanje karte za ZOO pa ga ubio tigar

Nesreća se zbila u nedjelju u kineskom gradu Ningbo. Iako su ga odmah odveli u bolnicu, jedino što se još moglo jest proglasiti ga mrtvim

Strašan incident dogodio se na istoku Kine. Muškarac je s prijateljem odlučio izbjeći plaćanje karte pa je preskočio ogradu i tako završio u staništu tigrova uslijed čega ga je jedan napao.

https://www.youtube.com/watch?v=gWeCDaCaD30

Nesreća se zbila u nedjelju u gradu Ningbo. Iako su ga odmah odveli u bolnicu, jedino što se još moglo jest proglasiti ga mrtvim. Tigra su ubili odmah nakon napada.

Napad se odvio pred brojnim posjetiteljima, a neki su nesreću čak i snimili. Tigar ga je zubima držao za vrat i glavu. Posjetitelji su vrištali, a nakon niza eksplozija pobjegla su dva ostala tigra, no jedan ga je nastavio gristi.

Smrtno stradali muškarac u zoološki je vrt išao sa suprugom, djecom, prijateljem i njegovom suprugom. Svi su kupili karte osim njih dvojice koji su odlučili preskočiti zidove visoke tri metra.

https://www.youtube.com/watch?v=e5MMcLbMZ-4

Logično, cijeli je slučaj potresao Kinu ali su mnogi osudili i ubijenog muškarca zbog čije je nesmotrenosti ubijen tigar.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari