“VEĆ SAM SE VIDIO S NOVIM AUTOM…”: Kladionica ‘počastila’ igrače sa 100.000 kuna!

Hakeri su igračima nasumično na internetske račune uplaćivali tisuće kuna, a uglavnom se radilo o iznosu od okruglih 100.000 kuna

Domaći hakeri upali su jučer u sustav jedne hrvatske kladionice.

Kako neslužbeno doznaje Dalmacija News, hakeri su igračima nasumično na internetske račune uplaćivali tisuće kuna, a uglavnom se radilo o iznosu od okruglih 100.000 kuna.

“Nisam mogao vjerovati kada sam vidio taj iznos na računu. Naravno da sam momentalno kliknuo opciju isplate, već sam se zamišljao u novom autu, na putu za Maldive, međutim sustav se totalno zablokirao. Nisam uopće mogao otvoriti internetsku stranicu kladionicu, tako niti vidjeti svoj račun, ali kad sam nakon otprilike 45 minuta to ipak uspio, na računu je opet bilo ‘staro’ stanje, dakle nula kuna”, rekao je jedan igrač za Dalmacija News.

Iz kladionice su se oglasili sljedećim priopćenjem:

“Cijenjeni igrači,

današnji problemi na našoj stranici su bili tehničke prirode, te su isti otklonjeni.

Sustav igranja i interni postupci potpuno su certificirani u skladu sa svim potrebnim uvjetima licenciranja a svi korisnički podaci su sigurni i zaštićeni.

Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju te vam se još jednom ispričavamo na svim neugodnostima”, napisali su.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari