EVO ŠTO (NA INTERNETU) MISLITE O OVOME: Kardinal Puljić kaže da su žene koje se seksaju prije braka ‘štrace’!

Puljić smatra da žene ‘u zadnje vrijeme’ isprobavaju ‘koji će muž biti dobar’ te ih upozorava da paze jer će tako postati ‘štrace’

Dio propovjedi koju je kardinal Vinko Puljić održao na misi povodom blagdana Gospe Loretske u Zadru, pokrenula je nezaustavljiv val zezancije na društvenim mrežama.

Puljić je, naime, podsjetio vjernike da Crkva ne odobrava spolne odnose prije braka, posebno se obrativši ženama koje se, kako kaže, ‘u zadnje vrijeme’ sve češće upuštaju u ta tjelesna zadovoljstva kako bi isprobale koji će im muž biti dobar.

Kardinal je upozorio žene neka paze jer će inače postati ‘štrace’.

I kao što možete pretpostaviti, ‘štraca’ je postala riječ dana, a internet je Puljiću jasno dao do znanja što misli o ovoj njegovoj izjavi.

Na Facebooku i Twitteru su se ubrzo pojavili memeovi, a otvoren i je i event pod nazivom ‘Registar štraca’.

štraca2 štraca3 štraca4 štraca5 štraca6

“Mi danas slavimo posebnu ženu, Gospu Loretsku, majku nazaretskog doma, majku crkve, Mariju, najdostojanstveniju ženu u kojoj gledamo kako obnoviti dostojanstvo obiteljskog doma. Žene se ne bi trebale upuštati u tjelesna zadovoljstva prije braka, što je postalo učestalo u zadnje vrijeme kako bi isprobale koji će muž biti dobar. Pazite da tako ne bi postale štrace”, rekao je kardinal Puljić.

Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari