IMA I TOGA: Muškarac se kao od majke rođen tuširao u autopraonici na Kantridi!

Potreba za higijenom očito je bila jača čak i od hladnog vremena, a je li baš sve po moralnim i zakonskim uzusima – nije. No muškarac je možda hendikepiran, a u tom slučaju treba mu pomoć…

Kada je potreba za tuširanjem, onda nema ničeg važnijeg? Ovaj muškarac se nedavno gol-golcat istuširao u autopraonici na Kantridi.

Dosta neobična situacija koju je teško svrstati pod “tuširanje iz prijeke potrebe” kada znamo da danas mogućnost tuširanja imaju naprimjer i potrebiti i beskućnici kako u prihvatilištima tako i u nekim drugim institucijama pa čak i u nekim modernijim javnim toaletima.

https://www.facebook.com/frka.valter/videos/1305272652941060/

U naumu ga nije spriječilo niti hladno vrijeme niti pitanje ćudoređa, odnosno kako će drugi ljudi reagirati na taj prizor.

Sve je zabilježilo znatiželjno oko kamere, a video je objavljen na društvenim mrežama gdje je izazvao ogromno zanimanje i u kratkom vremenu postao viralan. U tolikoj mjeri da možemo reći da ga je vidjelo već “pola Rijeke”.

No cijela priča ima žalostan obrat. Kako su u komentarima objave na društvenoj mreži mnogi istakli, riječ je vjerojatno o hendikepiranoj osobi.

A  ako je tome doista tako,  možda oni koji bi trebali brinuti o ovome muškarcu sada, nakon ove objave i pojave ovog raširenog videa, napokon poduzmu nešto da ga odgovarajuće zbrinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari