ZIMSKE RADOSTI: Snimka bacanja soli nasmijala mnoge pa dogovorili pečenog ‘janjca’

Na društvenim mrežama osvanula je genijalna snimka. U prvi mah djeluje kao obični snježni dan

Dok se ovih dana najavljuju debeli minusi, zatvaraju škole, a na otocima ljudi grudaju, neki su objeručke prihvatili zimu i sve njene radosti koje nosi. Ili su se barem potrudili da im bude zabavno.

Tako je na društvenim mrežama, konkretno na Facebook stranici “Općina Nerežišća – Nerežišća, Donji Humac, Dračevica” osvanula genijalna snimka.

U prvi mah djeluje kao obični snježni dan, traktor prolazi usamljenom stazom, ali u trenutku dok traktor prolazi, baš kao u dobro tajmiranom filmu, iza njega pojavljuju se privezane sanjke i čovjek koji nonšalantno baca sol kako prolazi.

https://www.facebook.com/OpcinaNerezisca/videos/985510524947738/

“To ti je Dračevica”, stoji u opisu snimke pa su se članovi odmah uključili primamljivim dogovorima pa je tako jedan član napisao: “Na 10 000 pregleda Općina Nerežišća nam peče janjca… to ti je Dračevica!!!” da bi nedugo zatim, kako su se pregledi podizali, isti član komentirao uz sliku kamina:

“Komin je naložen”.

Vijesti.hr
Foto: Facebook Screenshot

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari