GENIJALNO

Video | Jeste li čuli za novu hit igricu ”Super Vili”? Ministar u igri protiv korone skuplja WC papir!

Foto: RTL/Printscreen

U nedostatku koncerata i druge zabave zbog epidemioloških mjera, možda se možete zabaviti igrajući novu kompjutersku igricu, u kojoj Vili Beroš pokušava osloboditi Hrvatsku od koronavirusa.

Super Vili je ime nove igrice koja blago podsjeća na SuperMarija, a u kojoj ministar Beroš ubija virus gađajući ga medicinskim maskama, dakle otprilike isto ono što radi i u stvarnosti, pišu Vijesti.hr

Putem pokušava uništiti i opasne mutacije, a skuplja i WC papir, dezinficijense i konzerve koji su pale s kamiona. Igra ima 21 nivo, koliko Hrvatska ima županija, a pojavljuju se tu i Alemka Markotić i Krunoslav Capak i Davor Božinović koji i u igrici održavaju pressice – to im ionako najbolje ide.

Autorice su programerka i punk glazbenica Sonja Hranjec iz Zagreba te profesorica filozofije i sociologije Ivana Vidović iz Zadra.  Evo što kaže jedna Sonja Hranjec: “Pojavljuje se i njegov stožer koji mu pomaže sa savjetima i drže pressice nakon svakog levela koji pređemo i kada se pređe level putuje se u drugu županiju.”

Koja je zadnja razina i što kada se pređe?

“Zadnja razina je nakon grada Zagreba jer nivoi idu onako kako je bila prije šest mjeseci zaraženost – od najmanje zaraženih do najviše zaraženih. I onda je zadnji taj nivo grad Zagreb, kada se to pređe Vili se žičarom popne na Sljeme i tamo se bori protiv hrvatskog soja korone.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari