KAKAV KRALJ! Riječani najglasnije slave, nigdje nema do riječke trube!

Karusel automobila riječkom rivom bio je sam po sebi nešto posebno no dodatno ga je začinio jedan Riječanin uporabom „najglasnije trube na svijetu“!

Usred sinoćnjeg slavlja središtem grada nakon pobjede Hrvatske nad Rusijom čime su Vatreni ušli u polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji (OVDJE) jedan riječki najvijač posebno se istakao.

Sudjelujući u karuselu automobila Ulicom Riva, u jednom trenutku izašao je iz automobila, izvadio iz prtljažnika vozila improviziranu trubu koja radi po principu mehaničkog upuhivanja zraka, i potom iz sve snage zatrubio što se i u metežu slavljeničkih zvukova čulo nadaleko i naširoko!

Njegov potez izazvao je veliko oduševljenje svih drugih navijača a sve je nasreću snimila i na najvećoj društvenoj mreži objavila Ivana Grabar, riječka kolumnistica i spisateljica te urednica web portala Pink Pen (www.pinkpen.com.hr).

O ovom trenutku “čistog navijačkog ludila” ispričala nam je sljedeće:

„Snimala sam povorku automobila i navijačko slavlje u Ulici Riva. I u jednom trenutku čovjek zaustavlja automobil … izlazi iz njega… otvara prtljažnik! Gledam, i ne kužim što će se sada dogoditi?! I snimam dalje. Kada sam shvatila da će se svojom trubom koju je izvadio iz prtljažnika vozila nadjačati sve druge navijačke uzvike, pjesmu, trube i druge zvukove, nisam se mogla prestati smijati. Kakav kralj!“, ispričala nam je i Ivana i dodala:

“Ako vam se ovaj riječki turbo-navijač javi, svakako mi dojavite, imam želju fotografirati se s njim!”

https://www.facebook.com/ivana.grabar.7/videos/10209284760154491/

VIDEO DANA: 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari