IZALAZAK "U GRAD"

VIDEO Lisica tražila Pet centar na Škurinjama i izgubila se!

Foto: Screenshot video (L.S./Problemi u prometu Rijeka i okolica)

Lisicu na cesti na Škurinjama snimio je u subotu navečer član Facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica

Neobičan prizor na Škurinjama u subotu navečer – jedna lisica “izašla je u grad” u subotnji provod, možda žedna i ošamućena od kolovoške vrućina, možda gladna u potrazi za kakvom peradi ili ostacima hrane, a možda jednostavno znatiželjna što se to zbiva subotom navečer u Rijeci!

Naš naslov objave – “Lisica tražila Pet centar na Škurinjama i izgubila se!” – plod je mašte i šale na lijin račun, iako možda nismo ni daleko od istine ako je lisica tražila slasan zalogajčić u vidu neke manje životinje.

Lisicu na cesti snimio je u subotu navečer član Facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica L. S.. Kratki video izazvao je veliko zanimanje članova grupe a u komentarima u grupi uglavnom  se nagađa što je liju natjeralo na “izlazak” u grad.

U svakom slučaju, nadamo se da je lija izbjegla sve zamke gradskoga života, a pogotovo kotače automobila, i da se već danas odmarala u svome prirodnom staništu – šumi.

Video lisice na cesti možete pogledati OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari