NEHUMANO

VIDEO Majka i šestero djece izbačeni iz zrakoplova jer njena dvogodišnja kći nije nosila masku!

Foto: Screenshot video

‘Imam šestero djece, ne idem nikamo! Prtljaga mi je u zrakoplovu’

Chaya Bruck (39) doživjela je neugodnu situaciju na letu iz Orlanda u Newark, posada zrakoplova kompanije JetBlue izbacila ju je zajedno s njenih šestero djece!

“To su zlostavljači, bezobrazni i grozni! Izbacili su djecu i mene iz zrakoplova jer moja dvogodišnja kći nije “htio surađivati i nositi zaštitnu masku“, napisala je na svom Facebook profilu Bruck te priložila video neugodne situacije.

JetBlue propisuje da svi stariji od dvije godine moraju nositi masku.

“Ne možemo to dozvoliti. Dođite s nama, morate iz zrakoplova“, kazali su joj pripadnici zrakoplovnog osoblja, na što im je odgovorila:

“Jeste li svjesni da ona ima samo dvije godine? Što da učinim, svežem joj ruke? Ne želim iz zrakoplova. Imam šestero djece, ne idem nikamo! Prtljaga mi je u zrakoplovu.”

Nažalost, njen protest, kao i protest drugih putnika nije urodio plodom, Bruck je izbačena s leta. Iako je rekla da će osobno držati masku na licu djetetu, nije bilo razumijevanja. Let je kasnio oko sat vremena zbog incidenta, a JetBlue se brani kako je kompaniji prioritet zdravlje putnika.

No, u ovom slučaju pokazali su ipak nešto drugo u svom odnosu i naišli na brojne kritike javnosti, kao i američkih medija.

Također, Bruck, čiji je suprug odvjetnik, razmatra podizanje tužbe.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari