Maturant postao hit: Pogledajte kako se snašao s domaćom zadaćom!

Profesorica kaže da je ponosna na njega i dala mu je dopuštenje da i sljedeće domaće zadaće izvede na taj način

Maturant Luka Prgić (18) iz Ekonomske i turističke škole u Daruvaru oduševio je kako cijeli svoj razred, tako i cijelu Hrvatsku. Naime, Luka je umjesto klasične domaće zadaće napisao pjesmu, izveo je i postao pravi hit.

Dobio je zadatak od profesorice turizma i marketinga. Za zadaću je morao predstaviti turistima neko mjesto ili destinaciju u Hrvatskoj. Nakon tjedan dana Luka nije napravio zadaću, a profesorica Sanja Sulik zaprijetila mu je jedinicom ako to ne napravi. Na to je on rekao kako može napisati pjesmu na tu temu.

“Ovo je prvi put da sam za vikend radio nešto za školu i u tome uživao”, rekao je Luka za 24sata.

Napisao je pjesmu u kojoj opisuje sve krajeve Hrvatske i “odrepao” je pred cijelim razredom. Profesorica ga je snimala i u šali mu rekla kako će ga učiniti slavnim. Profesorica je bila u pravu. Snimku je objavila na svom Facebook profilu i Lukina pjesma postala je hit koji se širi društvenim mrežama.

Profesorica kaže da je ponosna na njega i dala mu je dopuštenje da i sljedeće domaće zadaće izvede na taj način. Luka je do sad već napisao i uglazbio četiri pjesme koje je objavio na svom YouTube kanalu.

“Za sada nemam neko scensko ime”, rekao je. Sve pjesme snimio je kod svog prijatelja u kućnom studiju, a i u budućnosti se želi baviti glazbom.

Nakon mature, želja mu je upisati školu glazbene produkcije i multimedije u Zagrebu, piše 24sata.
Vijesti.hr
Sanja Sulik/Facebook

https://www.facebook.com/sanja.niksic/videos/10218432665592305/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari