Otkrivena pozadina snimke na kojoj muškarac macolom razbija automobil

Neslužbeno doznajemo od njegovih poznanika da se u posljednje vrijeme borio s bolešću, ali i s finacijskim problemima.

Nevjerojatna snimka iz Splita proširila se internetom!

Uključuje čovjeka s maljem i automobil, a događa se nasred pješačkog prijelaza jedne splitske ulice. Iako su najprije svi mislili da je razlog nepropisno parkirano vozilo, ispostavilo se da je muškarac razbio svoju imovinu.

Navala bijesa koju je muškarac iskalio na automobilu parkiranome na pješačkom prijelazu, šokirala je prolaznike. Muškarac je nakon demoliranja sam otišao u policiju, koja je otkrila da je automobil – njegov.

“To se riješava na miran način, a ne na ovaj”

“Auto njegov? Vrijeme, južina, najbolje je to reći”, objašnjava njegov postupak Rudolf iz Splita.

“Što god bilo to se riješava na miran način, ne na ovaj. Mogao je stradati i netko drugi. Konkretno, meni je auto u blizini. Moglo je biti i dijete, mogao je pasti komad stakla. Mislim da treba prekinuti s ovim načinom i pomoći čovjeku”, kazala je Splićanka Ojdana.

Policija je protiv 46-godišnjeg muškaraca podnijela optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira. Nakon ispitivanja upućen je u bolnicu na obradu.

“On se okomio ne na osobu, nego na objekt i to govori nešto. Možda nije agresivan prema drugima osobama i sebi. Bilo bi dobro njega smirititi. Izolirati ga na neko vrijeme dok čovjek ne dođe sebi”, kazala je psihologinja Ela Štambuk.

Borio se s bolešću i financijskim problemima

Neslužbeno doznajemo od njegovih poznanika da se u posljednje vrijeme borio s bolešću, ali i s finacijskim problemima.

“Treba postojati nešto… Što je to, na terapeutu je da nađe, što je točno bilo. Možda neki nedavni događaj, možda se nešto ujutro dogodilo, a može biti postisnuta trauma od prije. To bi trebalo vidjeti o čemu se radi”, kaže Štambuk.

Pružena mu je liječnička pomoć, a zasad je najviše štete nanio sebi, točnije svom automobilu
Dragana Eterović

 

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari