‘Na Grobniku ću snimiti novi vlog’: Mladi ‘Mad Max’ nakon izlaska iz zatvora obznanio planove

Foto: YouTube

Adrian P. ispričao je što mu se dogodilo, pokušao opravdati silne prometne prekršaje te najavio što planira u budućnosti

Splitski ”Mad Max” (19) odslužio je zatvorsku kaznu u trajanju od mjesec dana koju je dobio zbog divlje vožnje motociklom kroz Split pri čemu je napravio više od 80 prometnih prekršaja. Snimku jurnjave objavio je na društvenim mrežama.

Adrian P. po izlasku iz zatvora objavio je video u kojemu priča što mu se u međuvremenu dogodilo, pokušava opravdavati prekršaje zbog kojih je osuđen te priča o životu u zatvoru.

”Zadnjih dva mjeseca je bilo zanimljivo, blago rečeno. Ako niste upućeni bio sam u zatvoru zbog videa koji sam objavio, je**ga desi se, i najboljima”, kaže na početku.

Na snimci objašnjava kako mu je oduvijek bila želja napraviti vlog s motorima koji će zainteresirati više ljudi, za razliku od stranih videa koji su po njemu ”stravično dosadni”.

”Čekao sam lijep dan da se idem provozati po gradu, nisam sad htio oboriti rekord za najviše prekršaja u dvadeset minuta, samo sam vozio malo brže”, kaže Splićanin.

Napominje kako mu nikada nije bilo jasno zašto svi moto-vloggeri voze tako polako i dosadno po gradu, ali onda je odgovor saznao na teži način.

”Što se tiče tog videa, ne smije se tako voziti po gradu, istina”, kaže Splićanin.

Splićanin tvrdi da se puno motociklista svakodnevno po gradu vozi slično, samo je on jedini koji se snimio i to objavio na društvenim mrežama.

”Ja sam takvih videa objavio 500 na Instagramu prije ovoga i nikad ništa nije bilo, nisam znao da ću na****t baš zbog tog videa”.

Mladi Splićanin podijelio je prekršaje na manje i veće. Pod manje i relativno zanemarive prekršaje ubraja penjanje na nogostup, ubrzavanja i vožnju na stražnjem kotaču, a pod veće prekršaje ubraja prolaske kroz crveno i vožnju iznad 200 km/h.

On tvrdi da svojom vožnjom nije nikoga ugrozio, eventualno sebe jer takve stvari radi samo kad procjeni da je okolina sigurna.

”U zadnjih pet godina i tko zna koliko kilometara, nisam nijednom napravio prometnu niti s motorom niti autom. Mislim da to nije nikakva slučajnost, nego imam neku sposobnost za predviđanje situacija i izbjegavanje rizika”, priča Adrian.

Također dodaje kako zbog širokokutne kamere sve to izgleda brže na snimci, nego uživo pa su mnogi ljudi loše reagirali.

Kazna koju je nedavno odslužio u zatvoru bila je samo prva presuda pa Adrian nije siguran što ga zapravo još čeka u bliskoj budućnosti.

Nakon izlaska iz zatvora želja mu je popraviti BMW Serije 3 E36, s obzirom na to da mu je motocikl Suzuki GSX-R1000 oduzet.

”Ja mislim da mi oni trebaju platiti vrijednost Suzane, oni ne mogu uzeti moju imovinu”, smatra Splićanin.

Planira i dalje snimati i objavljivati videe, ali da vlogove s motorima zasad još neće moći snimati.

”No ako mi vrate motor ili nabavim novi, ići ću na Grobnik i snimiti moto-vlog drugi dio”, kaže Adrian napominjući kako mu zatvor nije ostao u lošem sjećanju.

“Malo sam se odmorio, družio, gledao televiziju, jedino što sam izgubio mjesec dana života”, zaključuje.

Pogledajte ispovjest u Videu:

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/QqHniLCPUhE” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari