Jedinstvena prilika! Ako imate minimalno 2600 kuna, možete postati vlasnik naplatne kućice

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Ponuditelj može postati svaka osoba koja uplati jamčevinu, odnosno, novčani polog za predmet prodaje

U subotu, 8. veljače od devet sati će se u Narodnom sveučilištu “Sesvete” održati usmena javna dražba državnih pokretnina, objavio je TRCZ. ali osim automobila će u ponuditi biti i naplatne kućice.

Da, dobro ste pročitali. Bit će ih šest, a početna cijena dvije je 2600 kuna, dok će ona kod preostale četiri biti 5400 kuna.

Predmeti prodaje su sredstva koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva, npr. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Grad Zagreb, HP – Hrvatska pošta d.d., Hrvatska radiotelevizija, Hrvatske autoceste d.o.o., Hrvatske vode, Hrvatski hidrografski institut, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo uprave, Nastavni zavod za hitnu medicinu.

Ponuditelji će moći odabrati željeno vozilo, skupinu vozila, radni stroj ili opremu birajući među 207 predmeta prodaje. Ponuditelj može postati svaka osoba koja uplati jamčevinu, odnosno, novčani polog za predmet prodaje.

Iznos jamčevine izražava se i uplaćuje u kunama, a izračunava se množenjem iznosa početne cijene predmeta prodaje s deset posto. Minimalna jamčevina iznosi 200 kuna.
Vijesti.hr
Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari