NESVAKIDAŠNJI PRIZOR

NEOBIČNO: Muškarac zviždao ispred ulaza u Tower centar; Nećete pogoditi što piše na papiru koji je držao u rukama!

Screenshot

Posjetitelje odnosno kupce riječkog Tower centra večeras je iznenadio prizor kojeg su zatekli pred ulazom u trgovački centar

Mnogi su očekivali covid redare ili gužvu, no s time je u Toweru danas sve bilo u redu, i svi kupci su na vrijeme i uz poštivanje mjera obavili svoje kupovine.

Međutim, u večernjim satima iznenadio ih je jedan neobičan prizor: na “donjem” ulazu u Tower centar, blizu pješačkog prijelaza, stajao je muškarac i držao papir okrenut prema vozilima koja su pristizala u krug Tower centra. Povremeno je zviždao iz zviždaljke, javili su nam naši čitatelji koji su i snimili video ovog neobičnog prizora.

Foto: Čitatelj

Na papiru koji je držao u rukama pisalo je “Uzmite fiskalni račun”, a mi možemo samo pretpostaviti da je možda riječ o nekoj promotivnoj akciji Ministarstva financija, ili je čovjek na neki način oštećen pa protestira, a njegova priča ima veze s (ne)uzimanjem fiskaliziranog računa.

Zanimljivo je da je svoju poruku upućivao prvenstveno vozačima vozila koja su prolazila pristupnom ulicom prema Toweru, premda je malo tko od vozača, u uvjetima noćnog osvjetljenja, mogao uistinu i pročitati što je pisalo na papiru koji je držao u rukama.

No to ga nije obeshrabrilo, i zviždanje je nastavljeno, javljaju nam čitatelji.

Kako je Tower centar već zatvoren, nismo uspjeli dobiti informacije od mjerodavnih, no svakako ćemo pokušati saznati o čemu je ovdje točno riječ te o našim saznanjima izvijestiti čitatelje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari