SRAMOTAN INCIDENT

Pojavila se snimka svinje u Pomorskoj školi Bakar; Čovjek ju udario nogom

Screenshot video

Društvenim mrežama od danas poslijepodne kruži snimka nastala u školskoj sportskoj dvorani Pomorske škole Bakar

Na nesvakidašnjoj snimci zabilježenoj pametnim telefonom nekoga od učenika vidi se zalutali veprić kako besciljno luta dvoranom pokušavajući pronaći izlaz te pritom izgubljeno udara glavom o zidove dvorane.

I kao da to nije dovoljno, jedan čovjek, kojeg neimenovani učenik – čuje se na videosnimci – naziva “profesore”, udara divlju svinju jako nogom kako bi životinju vjerojatno natjerao u bijeg prema izlazu iz dvorane.

Snimka je od svoga pojavljivanja na najvećoj društvenoj mreži izazvala niz komentara. Većina komentatora žestoko proziva čovjeka koji bezdušno udara očigledno zalutalo prase.

Što je dalje bilo s veprićem za sada nije poznato, kao ni to kakva će reakcija biti – nakon pojavljivanja ove snimke – školskih vlasti, prema pojavi divlje životinje u školi ali i prema reakciji ovoga – navodno – “profesora”.

NAPOMENA: Video-snimka je večeras naprasno nestala s društvenih mreža, ili više nije javno vidljiva svima, ali smo uspjeli napraviti ove “screenshotove” dok je snimka još bila na najvećoj društvenoj mreži s postavkom “javno”.

NAPOMENA 2: Reagiranje iz Pomorske škole Bakar pročitajte OVDJE!

D. Janković

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari