TU, PREKO OCEANA

Par zamolio recepciju riječkog Hiltona da im rezerviraju stol u Nebu. Rezervirali im stol u Nebu u – Bostonu!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Bračni par odsjeo je nekoliko dana u riječkom Hiltonu Costabella, a po dolasku su rezervirali večeru u Michelinovu restoranu Nebo chefa Denija Srdoča

Na recepciji im je napravljena rezervacija za restoran koji se nalazi na najgornjem katu hotela, no kada su gosti došli na večeru, ispostavilo se da njihove rezervacije nema.

Gosti su sišli na recepciju i dobili pismenu potvrdu rezervacije, ali restoran za tu rezervaciju nikad nije doznao. S obzirom na to da u restoranu nije bilo mjesta, bračni par odustao je od večere.

Kult Plave Kamenice doznao je kako je za grešku odgovorna recepcija riječkog Hiltona. “Rezervacija je napravljena preko sustava Open Table pa su kolege greškom rezervirali restoran Nebo u Bostonu “, kazala im je jedna djelatnica.

VIDEO DANA:

Inače, Open Table najveća je svjetska aplikacija za rezervacije restorana koja nudi rezervacije u cijelom svijetu. Hiltonovo osoblje u tražilicu je upisalo Nebo i rezerviralo prvi restoran tog imena koji se pojavio. Ispostavilo se da je prvi na listi bio talijanski restoran srednje klase u Bostonu.

“Kad su kolege isprintale potvrdu rezervacije, ni oni ni gosti nisu primijetili da je to potvrda za Boston”, dodala je djelatnica.

Iz Hiltona su objasnili kako s restoranom koji se nalazi u vlastitoj zgradi komuniciraju ponekad. Ako je restoran zatvoren u trenutku kada gosti rezerviraju, uvijek koriste Open Table. Iz Neba su kontaktirali goste, kako bi se ispričali i ponudili ispraviti pogrešku, prenosi Kanal RI.

Nebo je jedan od najboljih hrvatskih restorana. Deni Srdoč je jedan od najtalentiranijih hrvatskih chefova, najmlađi chef s Michelinovom zvjezdicom i jedini koji je dvaput dobio zvjezdicu, u dva različita restorana.

“Servis u Nebu je profesionalan i izrazito ljubazan, velike ambicije i veliki rad očiti su u svakom segmentu restorana. Nebo nije hotelski restoran, ali zbog aranžmana koji ima s Hiltonom mora tijesno surađivati s njegovim osobljem. Normalno je da dio gostiju vikendom i odsjeda u hotelu radi večere u Nebu. Šteta je što osoblje Hiltona Costabella ne razumije razinu profesionalnosti u kojoj rade restorani poput Neba i što ga, barem zasad, ne može zadovoljavajuće pratiti.”, zaključuju iz Kulta Plave Kamenice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari