SPEKTAKULARNA SNIMKA: Strašan udar groma zabilježen na dosad neviđeni način!

Kratki video koji bilježi posljedice udara groma snimljen iz neposredne blizine dosad je pregledan 2 milijuna puta!

Na Facebook stranicu Severe Weather korisnik Super Celula postavio je spektakularnu videosnimku koja prikazuje neukrotovu snagu prirode odnosno strašne posljedice udara groma. Snimka je snimljena „negdje u Kanadi“, a kamera je uspjela zabilježiti udar groma nekoliko desetaka matara od kamere koja je snimala oluju.

Grom je pogodio obližnje stablo ispred samostojeće obiteljske kuće u omanjem mjestašcu, i u djeliću sekunde naprosto ga prepolomio uz istovremeno rušenje niza debelog granja sa stabla što je znatno oštetilo kuću.

O snazi prirode i udarima groma uglavnom samo čitamo u medijskim izvješćima koja se bave olujama i vremenskim nepogodama, zapravo niti neznajući točno o kakvim se moćnim fenomenima radi.

https://www.facebook.com/severeweatherEU/videos/2074548692768221/

No kada pogledamo ovu snimku sve će nam biti kristalno jasno: u vijeme oluje najbolje je skloniti se na što sigurnije mjesto i ne izazivati prirodu koja si i na ovaj način daje oduška ili pak izražava nezadovoljstvo nekim (pogubnim) utjecajima čovjeka i ljudske cilizacije koji (negativno) utječu na klimatske promjene na Zemlji!

Ona kletva „grom te ubio“ zaista je jedna od najstrašnijih koja se može izreći!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari