MJESECIMA PISAO PREDSJEDNICI… A odgovor dobio tek kada je napisao: ‘Bog vas čuvo i budite nam i dalje tako ljepi!’

Foto: facebook Kolinda Grabar-Kitarović

Gospodin je predsjednici uputio nepismeno pismo s riječima pohvale, koje je potpisao lažnim imenom jer je vjerovao kako će takav uradak doprijeti do nje

Dubravko Črnjak je 2015. godine mjesecima slao pisma s argumentiranim kritikama i prijedlozima Uredu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, no na njih nikad nije dobio odgovor. Priča bivšeg branitelja se nakon jednog pisma, na koje je ipak dobio odgovor, počela širiti društvenim mrežama.

Naime, Črnjak je, kako je naveo na Twitteru, predsjednici uputio nepismeno pismo s riječima pohvale, koje je potpisao lažnim imenom jer je vjerovao kako će takav uradak doprijeti do nje.

Draga moja predsjenice,

Vi ste naša največa predsjenica od kad je Hrvata. Pametna, lijepa i mudra. Dat če Bog da pobjedi HDZ, pa da skinemo komunističku sablast sa vlasti. Uz vašu pomoč i pomoč Gospe i gospodina našega Karamarka, budučega kancelara. MiVas svi jako volimo. I ja i moja obitelj i mi znamo da čete vi nas odvesti u bolju budućnost i sa našim braniteljima u šatoru koji su se borili za nas i za Vas.

Bog vas čuvo i budite nam dobri i dalje tako ljepi i zdravi!

Ljep pozdrav, Mirna Lastović, Gajnice, Zagreb”, napisao je Črnjak u pismu.

 

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari