STRAŠAN PRIZOR SLIJETANJA AVIONA: Video postao jedan od najgledanijih na YouTubeu

Strašan prizor slijetanja komercijalnog aviona Airbus A380 na pisti u njemačkom Düsseldorfu, Martin Bogdan snimio je video i objavio na YouTubeu, ubrzo je postao među najgledanijim na toj platformi

Tijekom snažne oluje s kojom se Njemačka bori zadnjih nekoliko dana u Düsseldorfu je snimljena stravičan video slijetanja komercijalnog putničkog aviona, Airbus A380 Emirates. Avion se zbog snažne oluje borio sa slijetanjem na pistu, piše Daily Mail.

Dio slijetanja protekao je dosta mirno i stabilno, no problem je nastao kada su kotači navedenog aviona dotakli tlo. Pilot je jedva uspio održati pravac zbog vjetra koji je zanosio avion. U avionu se nalazilo 500 putnika. Martin Bogdan snimio je slitanje aviona i ubzo ga objavio na YouTubeu, a trenutno je među najgledanijim videima na ovoj platformi.

“Snimio sam brojna slijetanja na nekoliko aerodroma u Europi u proteklih nekoliko godina, no ovo je bilo teško i neuobičajeno. Prvo je izgledalo da neće biti problema, ali kada je udario u pistu vidio sam da pilot pokušava poravnati avion uz pomoć repnog kormila i srećom je uspio”, napisao je Bogdan, piše Daily Mail.

Vijesti.hr
Foto: YouTube

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari