TRUMO, BIEBER ILI JOHNSON? Šprajc ima odgovor na pitanje tko od njih ima bolju frizuru

Današnji dan je u SAD-u, ali i cijelom svijetu bio u znaku izborne pobjede republikanskog kandidata za predsjednika Donalda Trumpa. Isto je bilo u Hrvatskoj, a naš urednik i voditelj Zoran Šprajc također ga je prvotni mislio izostaviti iz emisije.

“Justin Bieber nema sreće. Toliko se trudio oko koncerta u zagrebačkoj Areni, a danas o njemu u Direktu neće biti niti riječi. Donald Trump jednostavno ima bolju frizuru i američki žiri odlučio je da se večeras bavimo samo Trumpom”, poručio je na početku Direkta.

Tako je Zoran Šprajc najavio emisiju, no u svom stilu ipak je kasnije odlučio spomenuti idola današnjih tinejdžerica.

“Premda smo na početku emisije rekli kako večeras nećemo ni spomenuti Justina Bibera jer ga je Trump svojom frizurom definitivno nadmašio, tijekom Direkta je stiglo mnoštvo pisama gledateljica mlađe dobi koje zbog toga protestiraju, a kako su nam one važne kao i one starije, evo slike i tona s dolaska Justinove frizure u Zagreb”, kazao je Šprajc.

“Trebalo bi još spomenuti da je u Zagreb danas stigla i frizura britanskog ministra vanjskih poslova, uvijek atraktivnog Borisa Johnsona, ali u ovoj konkurenciji i kraj postojane frizure njegovog domaćina Andreja Plenkovića on stvarno nema nikakve šanse, tako da je ovo sve što ćemo o tome reći. Pa ćemo onda i završiti emisiju, hvala na pozornosti i ugodan vam nastavak večeri i laku noć”, nastavio je u revijalnom tonu, i dalje pričajući o dlakama na glavi važnih i poznatih ličnosti.
Vijesti
Vijesti

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari