U ZDRAV MOZAK: Davor Jurkotić i Mirza Džomba smjestili televizijskom voditelju Ninu Štambuku

Davor Jurkotić ugostio je Mirzu Džombu u emisiji ‘U zdrav mozak’ te su nasamarili našeg Nina Štambuka

Davor Jurkotić je u novoj epizodi svoje emisije ‘U zdrav mozak’ ugostio našeg poznatog rukometaša Mirzu Džombu.

Odlučili su pozvati RTL-ovog voditelja newsrooma Nina Štambuka, koji je ujedno i voditelj projekta svjetsko rukometno prvenstvo na RTL televiziji.

Naime gledatelji će početkom 2017. ekskluzivno na RTL-u moći pratiti veliki sportski događaj godine, Svjetsko prvenstvo u rukometu za muškarce u Francuskoj, koji se održava od 11. do 29. siječnja.

Nakon što su pozvali Nina Štambuka, Mirza Džomba mu je ispričao da se trenutno nalazi u Španjolskoj s poslovnim partnerima koji bi bili zainteresirani za reklamiranje svojega proizvoda tijekom Svjetskog rukometnog prvenstva.

Zatim mu je jedan od “partnera”, Davor Jurkotić, objasnio je da su upravo otvorili predstavništvo sportske marke “Helas” u Hrvatskoj, te bi ga zanimalo reklamiranje na televiziji tijekom sportskog događaja.

Uslijedilo je višeminutni razgovor u kojem se Jurkotić pravi da mu ništa nije jasno- dok se Mirza Džomba guši od smijeha u pozadini – a uspio je bome zbuniti i našeg Nina Štambuka.

Kako je to izgledalo, provjerite i sami.
Vijesti.hr
Foto: YouTube/Screenshot

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari