URNEBES! Pogledajte kako i GDJE prvotimac Rijeke Acosty pjeva “Tu je jubav moja”!

Tko je bolji, prvotimac Rijeke Maxwell Acosty ili Džo Maračić Maki?

Prvotimac Rijeke Maxwell Acosty uz malu pomoć kolega nakon pobjede nad Hajdukom izveo je pravi show!

Zapjevao je uz melodiju stihove poznate pjesme “Tu je jubav moja” koju je svojedobno proslavio Džo Maračić Maki a vrlo je popularna u ovim krajevima pa i među mnogim navijačima Rijeke!

No još je zanimljivije gdje se odvijao “Acosty show”: na regeneraciji u krio komori gdje se tijela sportaša regeneriraju na temperaturama od više desetaka stupnjeva Celzijusa ispod ništice! Sve su, na svu sreću, snimili Acostyjevi suigrači 🙂

Ganskom nogometašu Acostyju stoga dvostruke pohvale: i za sasvim korektnu izvedbu pjesme “Tu je jubav moja”, i za junačko izdržavanje arktičkih temperatura tijekom pjevanja!

To ne može baš svatko, ali mogu spremni i pozitivno “ludi” igrači Rijeke!

Inače, krioterapija je tretman koji je 1978. godine pokrenuo Toshima Yamauchi u Japanu, ali je ipak u svijetu sportske medicine relativno nova.

Oni koji su dovoljno hrabri da uđu u krioterapijsku komoru podvrgavaju se temperaturama od -130 stupnjevaa Celzijusa, pa se u usporedbi s time najhladnija temperatura na Antarktici (-92 stupnja) čini kao pravo ljeto!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari