SULUDI ČIN

Video | ZGIBOVI NA 340M U ISTRI: Evo što o tome kažu u HEP-u, a kako “pothvat” komentira naš iskusni penjač!

Mladi Britanac je visio s 340 metara visokog dimnjaka termoelektrane u Plominu

Adrenalinska, opasna, mnogi bi rekli i suluda snimka stiže nam iz Istre: Britanski tinejdžer Adam Lockwood pohvalio se penjanjem na najvišu građevinu u Hrvatskoj, 340 metara visok dimnjak termoelektrane u Plominu.

Ne samo da se ovaj 19-godišnjak ondje popeo, nego je i visio s dimnjaka, točnije s hrđave metalne grede za koju se držao samo vršcima prstiju – a usput napravio i nekoliko zgibova.

Na svom Instagramu je objasnio kako su on i njegov kolega penjač iz Hrvatske na posjed termoelektrane ušli usred noći i dva sata se penjali do vrha. Spustili su se tek sljedeće noći, što znači da su na vrhu dimnjaka proveli 21 sat.

Oglasila se i Hrvatska elektroprivreda: kažu da su zatražili izvještaj od zaštitarske tvrtke koja osigurava prostor termoelektrane Plomin, nakon čega će reći više detalja. O događaju smo pitali i jednog od najiskusnijih penjača iz Istre, a što kaže pogledajte u prilogu.

RTL Danas

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari