VIDOVNJAKINJA VERA O 2016. GODINI: Orešković neće izdržati cijeli mandat, Milanović također odlazi

Kakva će nam biti svakodnevica, hoćemo li bolje živjeti u 2016. godini, što će se događati na političkoj sceni, čija ćemo vjenčanja gledati, a čije razvode pretresati na kavama, zna vidovnjakinja Veru Čudinu

Stigla nam je 2016. godina, a s njom i bezbroj očekivanja i nade u bolje sutra. Kako nada umire zadnja, uz pomoć vidovnjaka malo smo ubrzali vrijeme i pogledali u budućnost. Ono što sve najviše zanima jest kako će se raspetljati Gordijski čvor svezan oko Markova trga. Most će izgubiti i ovo labavo povjerenje u HDZ, predviđa Vera Čudina.

“Izgubit će Most povjerenje i u same sebe. Oni će se isto razići. Ja sam lijepo rekla, koalicija HDZ-a i SDP-a bila bi spasila ovu državu i mi bi živjeli kao bubrezi u loju, ovako ćemo živjeti kao ražnjići na štapićima”, rekla je vizionarka i parapsihologinja Vera Čudina.

Zoranu Milanoviću i Tomislavu Karamarku ne vidi više ostanak ni na čelu vlastitih stranaka. Kaže, Milanović će sam napustiti SDP zbog svađa i optužbi unutar stranke.

“Za jedan možda duži niz godina da on bude u jednoj korporaciji i da bude na jako visokoj poziciji”, predvidjela je Milanoviću.

Čovjek iz korporacije koji trenutačno kroji vlast, snaći će se i u politici.

“On tu dužnost će obnašati kao premijer izvrsno. Ima vrlo mnogo znanja, jako će imati dobre suradnike, ali će imati i neprijatelje”, ističe Vera.

Međutim, novog premijera Tihomira Oreškovića na toj poziciji ne vidi do kraja mandata.

“Tu će se nešto iskomplicirati. Tu će biti nešto vezano uz zdravlje, ali može biti i jedan skandal”, rekla je.

Hrvatski jezik nikad neće naučiti tečno govoriti pa ćemo i dalje biti hrvatske građevine. A za njih konkretno, Vera ne prognozira nikakve pomake.

“Standard hrvatskih građana u idućoj godini će biti u ponekim periodima niži nego što je ikada bio. Podizat će se neka primanja, no sve je to apstrakcija”, naglašava.

Kao i očekivanja o povratu novca dužnicima kredita u švicarskim francima.

“Ustavni sud će tu ići na ruku građana, ali će se opet sve iskomplicirat tako da ti ljudi koji su digli lovu u švicarcima zapravo će biti vrlo nesretni i dobit nekakvu minijaturu i mogu se pozdravit manje više sa svim”, predviđa.

Čudina ne vidi ni kraj izbjegličke krize. Izbjeglice će i dalje stizati, a situacija bi mogla postati nerješiva. Upitna je i postojanost Schengenske granice.

“Mogli bi se počet zidovi gradit”, kazala je.

Angela Merkel će odstupiti s vlasti za nekoliko godina zbog prijetnji smrću, ali i zdravstvenih razloga. A smrt svijetom neće prestati sijati Islamska država.

“Njih ima toliko mnogo na sve strane, i među redovima o kojima se čak ne bi smjelo ni pričati”, rekla je Vera o ISIS-u.

Predviđe kako napadi neće zaobići ni Hrvatsku.

“Mjesta gdje se skupljaju ljudi, kod nas to nisu baš stadioni, ali bi mogli biti recimo neke predstave, pa onda kolodvori, aerodromi, pa čak i kafići”, tvrdi.

Vera misli da će u 2016. Hrvatsku ponovno pogoditi i poplave, a malo vedrije prognoze vidi u sportu. Nogometaši će na europskom prvenstvu u Francuskoj dogurati do četvrtfinala, a rukometaši će također na europskom u Poljskoj, stići do polufinala ili čak finala.

U showbusinessu najpoznatija hrvatska vidovnjakinja također predviđa turbulentnu godinu. Severinu i Igora veže velika ljubav, ali u prilogu doznajte hoće li Seve postati i drugi put majka, kao i što Vera predviđa Jeleni Rozgi i Stjepanu Hauseru te Angelini Jolie i Bradu Pittu.

Željka Felbar/Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari