VIDEO KOJI ĆE VAS POTRESTI DO SUZA: Pogledajte zlostavljanog psića koji prvi puta upoznaje ljudsku dobrotu!

Internetom već nekoliko dana kruži snimka presrašenog psa koja će vas potresti do suza, a prikazuje psića zlostavljanog od njegovih prvih dana koji u skloništu za pse prvi puta upoznaje ljudsku nježnost i pažnju

Videosnimka koja prikazuje prestrašenog psića koji užasnuto zavija očekujući udarce dok ga jedna žena pokušava pomilovati, pa se tek nakon nekog vremena uspijeva opustiti i prihvatiti čovjekovu nježnost, duboko je pogodila sve koji su je vidjeli!

Sve se to odvija u rumunjskom prihvatilištu za životinje u Breasta-Craiovi u trenutku kada malena mješanka po imenu Priscilla upoznaje svoju udomiteljicu Monicu Mitreanu. U trenutku kada joj se Monica približila, Priscilla je počela zavijati i cviliti jer je mislila kako će joj Monica nauditi.

U opisu videa koji je objavljen na YouTube kanalu Periscope 360 navodi se kako je Priscilla zlostavljana još kao štene. Kraj videa prikazuje kako je maleni pas sretno zbirnut i kako bezbrižno uživa u igri, no to ne umanjuje naš užas zbog spoznaje kako netko na nepojmljiv način može izazvati ovako strašne posljedice kod nedužne životinjice.

https://www.youtube.com/watch?v=iogpZHkfN2I

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari