ŠTO TRIJEZAN MISLI, PIJAN...

Zapio se s curom pa otišao posjetiti bivšu kako bi joj dečka upucao u penis. Evo videa…

Screenshot

Žrtvi je penis toliko stradao da najvjerojatnije više neće funkcionirati

Bunteurm Oonkaew, 37-godišnji Tajlanđanin, zapio se u četvrtak u društvu svoje sadašnje djevojke i putem zaključio kako bi mogao malo posjetiti i bivšu.

Otišao je takav “drven” u njezin dom, tamo zatekao njezinog sadašnjeg partnera Somchaija Sakoolchaija, pa ga upucao u penis u naletu ljubomore.

Premda se u policijskoj postaji hihotao i tvrdio da je pištolj opalio slučajno, zadržan je u pritvoru zbog sumnje da je pokušao počiniti ubojstvo, a osmijeh s lica bi mu mogao nestati i ispred suda budući da mu prijeti kazna od 15 godina zatvora.

Somchai je prevezen u bolnicu pri svijesti, ali su liječnici medijima kazali da mu je penis toliko stradao da najvjerojatnije više neće funkcionirati.

“Prolazio sam pored kuće bivše supruge, želja mi je bila malo porazgovarati s njom, ali sam slučajno imao pištolj u ruci i greškom povukao obarač”, rekao je Oonkaew ispred policijskih inspektora.

Bunteurm i njegova bivša supruga Ubonrat tijekom bračne sreće su dobili dvoje djece, imaju 15-godišnjeg dječaka i devetogodišnju djevojčicu, a ona je ispred policajaca izjavila da se Bunteurm nije mirio s rastavom unatoč tome što je prošlo šest godina otkako su prestali biti supružnici.

“Gurnuo je vrata i zaurlao ‘gdje je?’ Zatim je zabio mom novom dečku pištolj u prepone i opalio”, rekla je, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari