Žena koja je u komi 14 godina rodila dijete: Cure nove informacije o bizarnom slučaju

Što se dogodilo, tko je iskoristio ženu u vegetativnom stanju, policija intenzivno istražuje

Bizaran slučaj iz Phoenixa o kojemu bruji čitav svijet (OVDJE) dobio je svoj nastavak.

Naime, glavni direktor bolnice Hacienda Healthcare Bill Timmons dao je ostavku nakon što je američka policija pokrenula istragu o seksualnom zlostavljanju u bolnici u Phoenixu, Arizona, a nakon što je žena koja je u komi najmanje 14 godina rodila dijete, javlja BBC.

Od muškog osoblja ustanove za zdravstvenu skrb Hacienda HealthCare policija će uzeti uzorke DNK kako bi se utvrdilo tko je kriv za bizaran slučaj – nakon više od deset godina ležanja u komi, kao posljedici utapanja, 29-godišnja žena je 29. prosinca prošle godine – rodila dječaka.

Što se dogodilo, tko je iskoristio ženu u vegetativnom stanju, policija intenzivno istražuje.

Iako identitet mlade žene nije otkriven, pleme San Carlos Apache objavilo je da je riječ u njihovoj pripadnici.

Glasnogovornik plemena izjavio je kako je “duboko šokiran i užasnut” navodnim zlostavljanjem, a Terry Rambler, čelnik plemena, rekao je da kad imate voljenu osobu na palijativnoj skrbi, vjerujete njezinim skrbnicima.

“Nekome se ovdje, međutim, nije trebalo vjerovati”, rekao je Rambler, izražavajući nadu da će pravda biti zadovoljena.

Djevojčina obitelj ogorčena je, traumatizirana i u šoku zbog zlostavljanja i zanemarivanja njihove kćeri u Hacienda HealthCare.

Ne žele davati izjave za javnost, no obiteljski posrednik prenio je samo kako je dječak rođen u obitelji koja će ga voljeti i u kojoj će biti dobro zbrinut, piše BBC.
Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views