IGRE U ZALEĐU

Žena odnijela ručak suprugu na posao pa ga zatekla kako se ‘drpa’ s mesarom u skladištu?!

Fotografija koju je priložila ne dokazuje preljub, grle se tako dečki i kada ih pogodi pjesma ili padne gol

Eto kakva su vremena stigla, supruge je najbolje više nikamo ne puštati. Kako sa susjedama na kavu, tako i s dečkima na nogomet. Šalimo se malo, naravno, ali jedna gospođa navodno ovih dana živi u gadnoj emotivnoj drami jer je zatekla svog dragog u zagrljaju kolege s posla.

Priča koju prenosi TeleDiaro kaže da je brižna supruga tog dana dragom odlučila odnijeti ručak na posao, ali i da se ubrzo zaprepastila kada ga je ugledala u skladištu u klinču s mesarom.

Istina, fotografija koju je priložila ne dokazuje preljub, grle se tako dečki i kada ih pogodi pjesma ili padne gol, ali ubrzo je postala viralna zahvaljujući stranici Holy Milk na Facebooku.

Meksički mediji zasad nisu otkrili pozadinu fotografije, je li uopće autentična ili je samo objavljena na Facebooku u duhu šale, ali ipak ističu da je zabilježena u Tijuani, i to u trgovini naziva Florido, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari