50 godina od otvaranja motela “Lucija”

“Motel Lucija kraj Žurkova prihvatiti će prve grupe stranih turista već u prvoj polovici aprila. Bit će to grupe talijanskih, austrijskih i njemačkih turista, koji će boraviti na našoj rivijeri za vrijeme uskrsnih praznika.”

Tako je započeo tekst objavljen u Novom listu izašlom 1.travnja 1965 godine kojim je popraćeno otvorenje danas valjda svakom Riječaninu poznatog motela Lucija. Za one koji ipak ne znaju, motel se nalazi u Kostreni, iznad same uvale Žurkovo i paviljonskog je tipa, sa 109 postelja u 55 soba s kupaonicom i 36 postelja u 23 sobe bez kupaonice. Većina soba je s balkonom i okrenuta na morsku stranu, sa kupaonicom, telefonom i TV -om. U sklopu restorana je i velika banketna sala. Objekt je otvoren cijele godine i, s obzirom na poziciju uz samo more i zbog blizine šljunčane plaže, idealan je za ljetovanje, ali i za istinski odmor , kao i za smještaj grupa u prolazu i sprtskih ekipa.

Posebnost objekta je veliki broj parkirnih mjesta pa je pogodan kako za osobna vozila tako i za autobuse. U neposrednoj je blizini čitav niz plaža s kilometarski dugim šetalištem te ugostiteljskim i sportskim sadržajima. Objekt pruža mogućnost održavanja poslovnih skupova, intimnih ručkova i večera te vjenčanja, a ako vas zanimaju cijene, danas one po osobi izgledaju ovako:

Tip sobe Noćenje – doručak Polupansion Puni pansion
1/1 230 kn 260 kn 300 kn
1/2 145 kn 175 kn 210 kn

Danas je motel Lucija samo jedna u nizu vrijednih nekretnina i objekata koji djeluju u sastavu tvrtke Jadran hoteli d.d.

MT2    luc-sobe_9080

 

Autor: Rijecan.in

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja