SMJENA NA ČELNOM MJESTU TZ-A

Belma Džomba izabrana za novu direktoricu Turističke zajednice Kostrena

Belma Džomba nova je direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Općine Kostrena, a dužnost će  preuzeti 20. kolovoza

Dosadašnja direktorica  Sandra Svetić, 19. kolovoza 2020. godine na osobni zahtjev prestaje obnašati tu funkciju. Izmjenom Zakona o turističkim zajednicama, direktori turističkih zajednica sada tu funkciju obavljaju u mandatu od četiri godine, s mogućnošću ponovnog reizbora od strane Turističkog vijeća.

Sredinom srpnja objavljen je Natječaj za izbor direktora/direktorice Turističkog ureda Turističke zajednice Općine Kostrena, a cjelokupna procedura završena je ovih dana.

Od šesnaest pristiglih prijava, devet kandidata je imalo valjane prijave i pozvano je na razgovor s članovima Turističkog vijeća od kojih je četiri kandidata pozvano i na drugi krug razgovora.

Većinom glasova članova Turističkog vijeća za novu direktoricu Turističkog ureda Turističke zajednice Općine Kostrena na mandat od četiri godine izabrana je  Belma Džomba.

Od ukupno devet članova Turističkog vijeća s pravom glasa,  sedam članova vijeća procijenilo je da Belma Džomba posjeduje potrebne kvalifikacije i znanja za uspješan rad Turističke zajednice u četverogodišnjem mandatu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari